UZMI DUPLO OVOG VIKENDA 12.01 - 15.01
100% bonus na prvi sledeći depozit do 10.000 dinara za sve registrovane igrače!

Počinje Afrički Kup Nacija u fudbalu, kao i teniski Australija Open, traju Evropska prvenstva u rukometu i veterpolu, vraća se Premijer liga i drugi najkvalitetniji fudbal… Ovog vikenda nas očekuje mnogo sportskih uzbuđenja pa je BRAZILbet.rs rešio da vas časti sa 100% bonus depozita na prvu sledeću uplatu, do 10.000 rsd!
Pravila promocije:

1. Promocija „UZMI DUPLO“ traje od 12.01. u 08:00 do 15.01.2024. u 08:00.

2. Promocija važi za sve igrače koji su imali registrovan nalog na brazilbet.rs u trenutku početka promocije. Za nove registrovane igrače važe uslovi CopaBonusa.

3. Uplatom prvog narednog depozita od minimum 500RSD svaki igrač dobija 100% FREEBET bonusa u odnosu na iznos koji je uplatio, do 10.000 dinara.

4. Freebet bonus predstavlja iznos besplatnih opklada (uloga) i dodeljuje se igraču odmah nakon uspešne uplate depozita. Freebet bonus dodeljen u okviru promocije je inicijalno “zaključan“. Ulozima za pravi novac igrač stiče uslov za “otključavanje” Freebet bonusa. “Otključan” Freebet bonus je moguće iskoristiti kao ulog u sportskom klađenju i slot igrama. Dobitak proistekao iz uloga ostvarenih Freebet bonusom se prebacuje na keš nalog i moguće ga je isplatiti.

5. Uslovi za otključavanje Freebet bonusa u promociji “UZMI DUPLO” su sledeći:

Sportsko klađenje

• Za “otključavanje” Freebet bonusa kroz sportsko klađenje neophodno je da igrač plasira 3x (tri puta) iznos dodeljenog Freebet bonusa (uplaćenog depozita) kroz uloge na tiketima sa minimum pet utakmica i pojedinačnom kvotom od minimum 1.50.

Primer: Uplata depozita 1.000 dinara, odigrani tiketi sa uslovom 5 parova i 1.5 kvote u vrednosti od 3.000 dinara - otključan Freebet bonus u iznosu od 1.000 dinara!Slot igre

• Za otključavanje bonusa kroz slot igre, neophodno je da igrač plasira (izvrti) x30 (30 puta) iznos dodeljenog bonusa.

Primer: Uplata depozita 1.000 dinara, odigrani slot spinovi u vrednosti od 30.000 - otključan Freebet bonus u iznosu od 1.000 dinara!Mešovita igra (sportsko klađenje i slot igre) – otključavanje Freebet bonusa računa se proporcionalno igri koju je igrač ostvario u kategorijama sportskog klađenja i slot igara.

Ulozi ostvareni na virtuelnim igrama ne doprinose otključavanju freebet bonusa.

6. Kako funkcioniše klađenje sa Freebet-om? Primer: Nakon što ste otključali svoj Freebet (FB), odigrali ste tiket za 1000 FB, jednim parom i kvotom 1.50. Ukoliko je tiket dobitan Vama se na keš račun prebacuje UKUPAN DOBITAK - FB ULOG. Dobitak je 1000 x 1.50 = 1500, znači na Vaš keš račun biće prebačeno 1500 - 1000FB = 500 RSD.

7. Freebet bonus od 100% važi samo za PRVI depozit u iznosu od minimum 500RSD u toku trajanja promocije.

8. Da bi učestvovao u promociji “UZMI DUPLO” svaki igrač mora da uplati depozit u navedenom periodu trajanja promocije i od tada ima 7 (sedam) dana rok da otključa FREEBET bonus po navedenim uslovima.

9. BrazilBet.rs kao organizator zadržava pravo da u svakom trenutku, bez prethodne najave, privremeno ili u potpunosti prekine ili promeni aktuelnu promociju u celini ili jednim delom.

10. U slučaju sumnji na prevaru, zloupotrebu pravila aktuelne promocije ili tehničkih problema, kao i faktora koji su van nadležnosti organizatora, a mogu uticati na integritet i pravilno funkcionisanje promocije – organizator zadržava pravo da oduzme bonus, kao i sve eventualne dobitke proistekle iz igre u kojoj se sumnja na zloupotrebu pravila promocije ili prevare.