BRAZIL TRIPLETA, OVOG LETA!
TRIPL BONUS DOBRODOŠLICE SAMO NA BRAZILbet.rs! NAPRAVI NALOG, VERIFIKUJ SE I ODMAH DOBIJAŠ 50 FREESPINOVA, BEZ USLOVA!

PRVA TRI DEPOZITA TI DONOSE UKUPAN BONUS OD NEVEROVATNIH 500% I ČAK 200 FREESPINOVA!

OSVOJI TRIPLETU U BRAZILbet-u!
Pravila i uslovi promocije:

1. Promocija odnosi se na BONUS DOBRODOŠLICE i važi za sve novoregistrovane igrače na brazilbet.rs od 01.04.2024 od 15:00.

2. Bonus dobrodošlice sastoji iz freespinova (FS) i freebet bonusa (FB), koje igrač osvaja nakon uspešne registracije (i verifikacije) naloga, kao i nakon uplate prva tri depozita tokom trajanja promocije:
- Freespin bonus - Igrači koji su se uspešno verifikovali, sutradan u 9 časova će biti obavešteni mail-om o dobitku 50 besplatnih spinova za igru 20 SUPER HOT BELL LINK- EGT Digital, koji će biti autmatski dodeljeni ulasom u igru. Otključavanjem svakog bonusa dodeljenog kao deo ove promocije igrač ostvaruje pravo na novi set od 50 freespinova, koji će biti dodeljeni u 9 časova, dan nakon otključavanja bonusa. Uputstvo za aktivaciju poklona možete pročitati OVDE

– Freebet bonus – predstavlja iznos besplatnih opklada (uloga) i dodeljuje se igraču odmah nakon uspešne uplate prva tri depozita. Freebet bonus dodeljen u okviru promocije je inicijalno “zaključan“. Ulozima za pravi novac igrač stiče uslov za “otključavanje” Freebet bonusa. “Otključan” Freebet bonus je moguće iskoristiti kao ulog u sportskom klađenju i slot igrama. Dobitak, umanjen za Vaš ulog, proistekao iz opklada odigranih Freebet sredstvima se prebacuje na keš nalog i moguće ga je isplatiti.

Kako funkcioniše klađenje sa Freebet-om? Primer: Nakon što ste otključali svoj Freebet (FB), odigrali ste tiket za 1000 FB, jednim parom i kvotom 1.50. Ukoliko je tiket dobitan Vama se na keš račun prebacuje UKUPAN DOBITAK - FB ULOG. Dobitak je 1000 x 1.50 = 1500, znači na Vaš keš račun biće prebačeno 1500 - 1000FB = 500 RSD.

3. Uplatom prvog depozita igrač ostvaruje bonus od 200% iznosa od datog 1. depozita, do maksimalnih 30.000 RSD. Bonus se daje u vidu freebet iznosa (1 RSD= 1 FB). Nakon otključavanja dobijenog bonusa, igrač dobija novih 50 freespinova za igru SUGARTIME- EGT Digital, koje je potrebno da aktivira kao i one nakon registracije (videti prethodnu tačku). FreeSpin-ovi biće dodeljeni u 9:00, dan nakon otključavanja bonusa.

4. Uplatom drugog depozita igrač ostvaruje novi bonus od 100% iznosa od datog 2. depozita, do maksimalnih 10.000 RSD. Bonus se daje u vidu freebet iznosa (1 RSD= 1 FB). Nakon otključavanja dobijenog bonusa, igrač dobija novih 50 freespinova za igru VERSAILLES GOLD- EGT Digital, koje je potrebno da aktivira kao i prethodne (videti tačku 2.). FreeSpin-ovi biće dodeljeni u 9:00, dan nakon otključavanja bonusa.

5. Uplatom trećeg depozita igrač ostvaruje novi bonus od 200% iznosa od datog 3. depozita, do maksimalnih 15.000 RSD. Bonus se daje u vidu freebet iznosa (1 RSD= 1 FB). Nakon otključavanja dobijenog bonusa, igrač dobija novih 50 freespinova za igru DESERT WEALTH- EGT Digital, koje je potrebno da aktivira kao i prethodne (videti tačku 2.). FreeSpin-ovi biće dodeljeni u 9:00, dan nakon otključavanja bonusa.

6. Minimalni iznos depozita kojim se igrač kvalifikuje za bonuse dobrodošlice iznosi 500 RSD i primenjuje se na sve depozite uplaćene putem tekućeg računa (e-bankinga) i depozite uplaćene u BrazilBet poslovnicama.

7. Freebet bonusi služe isključivo za igru (slot igre, sportsko klađenje, virtuelne i live igre) i nije ih moguće isplatiti niti direktno zameniti za novac

8. Ulozima za pravi novac igrač stiče uslov za “otključavanje“ Freebet bonusa.
“Otključavanju” Freebet bonusa doprinose ulozi ostvareni kroz:

Sportsko klađenje: Za “otključavanje” Freebet bonusa kroz sportsko klađenje neophodno je da igrač plasira (izvrti) iznos dodeljenog Freebet bonusa kroz uloge na tiketima koji ispunjavaju uslov promocije:
• Za otključavanje bonusa na prvi, drugi i treći depozit – 5x iznos dodeljenog bonusa.
• Učešće tiketa u otključavanju zavisi od broja parova koje tiket sadrži:

Broj parova Učešće iznosa u otključavanju bonusa Minalna ukupna kvota na tiketu
1 20% 2.10
2 40% 3.50
3 60% 4.00
4+ 100% 5.00


Slot igre:
Za otključavanje freebet bonusa kroz slot igre, neophodno je da igrač plasira (izvrti) 30x iznos dodeljenog bonusa.

Mešovitu igru (sportsko klađenje i slot igre):
Progres otključavanja Freebet bonusa računa se proporcionalno igri koju je igrač ostvario u kategorijama sportskog klađenja i slot igara.

9. Ulozi ostvareni na virtuelnim i live kazino igrama ne doprinose “otključavanju” bonusa.

10. Proces “otključavanja” svakog Freebet bonusa igrač može pratiti pod “Profil” na svom BrazilBet nalogu.

11. Od trenutka dodeljivanja svakog Freebet bonusa igrač ima period od 30 dana da “otključa” i iskoristi dodeljeni bonus. Ukoliko igrač ne “otključa” i ne iskoristi Freebet bonus u ovom periodu – igrač gubi pravo na bonus.

12. Od trenutka dobijanja Freespin bonus, igrač ima 48 sati da “izvrti” poklonjene spinove. Ukoliko igrač ne iskoristi date spinove u roku od 48 sati, gubi pravo na iste.

13. Dobitak je moguće isplatiti isključivo nakon uplate depozita u iznosu od minimum 500 RSD.

14. Na promociju ““BRAZIL TRIPLETA OVOG LETA“” se primenjuju sva važeća opšta pravila i uslovi BrazilBet.

15. BrazilBet kao organizator zadržava pravo da u svakom trenutku, bez prethodne najave, privremeno ili u potpunosti prekine ili promeni aktuelnu promociju u celini ili jednim delom.

16. Promocija je ograničena na jednu osobu, jednu e-mail adresu i jednu IP adresu.

17. U slučaju sumnji na prevaru, zloupotrebu pravila aktuelne promocije ili tehničkih problema, kao i faktora koji su van nadležnosti organizatora, a mogu uticati na integritet i pravilno funkcionisanje promocije – organizator zadržava pravo da oduzme bonus, kao i sve eventualne dobitke proistekle iz igre u kojoj se sumnja na zloupotrebu pravila, bonusa ili prevare.