KARIOKA SPECIJAL
SVAKO KOLO VELIKI BROJ SPECIJALNIH IGARA NA NAJZANIMLJIVIJIM FUDBALSKIM, KOŠARKAŠKIM I DRUGIM UTAKMICAMA NA BRAZILbet.rs!
Mogu li Mitrogol i/ili Ronaldo do het-trika, koliko golova će zajedno postići Kejn i Levandovski i/ili Mbape i Mesi, da li će Zvezda u Ligi šampiona postići gol u gostima uz žuti karton ili penal, mogu li Arsenal i Inter zajedno da postignu 6 golova i/ili Vlahović da postigne gol u pobedi Juventusa? Koliko poena i/ili asistencija će sakupiti Teodosić i Panter zajedno, koliko će ukradenih lopti i poena ukupno imati Aleksa i/ili koliko skokova i faulova će zajedno zabeležiti Tobi i Kaminski u Evroligi?

Pravila za igru “KARIOKA SPECIJAL”:

1. Svaka igra KARIOKA SPECIJAL može se igrati SAMO u singlu. Karioka specijali ne mogu se vezivati međusobno, kao ni sa drugom ponudom na sajtu Brazilbet.rs

2. Sva druga opšta pravila za Sportsko klađenje važe i za igru KARIOKA SPECIJAL.

3. Ponuda važi za sve igrače koji imaju registrovan nalog na sajtu www.brazilbet.rs.

4. Za sve rezultate, strelce i statistiku meča merodavan je zvanični sajt lige (ili liga) na koje se odnosi dati KARIOKA SPECIJAL.

5. Ukoliko igrač iz ponude KARIOKA SPECIJAL sa jednim igračem ne igra ceo meč, obračunava se kvota 1.00. U slučaju da igrač uđe u igru bilo kada u toku meča, opklada se smatra važećom.

6. U slučaju da je u ponudi jedne KARIOKA SPECIJAL igre dva ili više igrača (u okviru jednog specijala), potrebno je samo da jedan od datih igrač odigra bilo koji minut da bi opklada bila važeća. Primer: KARIOKA SPECIJAL: Modrić & Odegar & Tadić 2.5+ asistencija: a) Dva igrača su bila u igri od 60. minuta i zabležila su 3 asistencije, treći nije ulazio u igru, specijal je prošao na tiketu; b) Samo jedan igrač je ušao u igru u 90. minutu i nije zabeležio 3 asistencije - tiket je nedobitan; c) Niko od ponuđenih igrača nije igrao - kvota 1.00.
Ukoliko se na KARIOKA SPECIJALU nalaze dva igrača koja imaju zasebne, a ne zbirne igre, i jedan ne uđe u igru (bez minuta), obračunata kvota biće 1.00. Primer: Karioka specijal Mitrović 1+ golova & Tadić 1+ asistencija (ne Mitrović& Tadić 1+g & 1+as). Mitrović nije odigrao nijedan minut, tiket nije nedobitni već se računa kvota 1.00.

7. Igra KARIOKA SPECIJAL može se igrati kako sa “realnim” novčanim sredstvima - depozitom na Brazilbet.rs nalogu, tako i sa freebet sredstvima na Vašem nalogu.

8. BrazilBet.rs kao organizator zadržava pravo da u svakom trenutku, bez prethodne najave, privremeno ili u potpunosti prekine ili promeni aktuelnu ponudu u celini ili jednim delom.

9. U slučaju sumnji na prevaru, zloupotrebu pravila aktuelne ponude ili tehničkih problema, kao i faktora koji su van nadležnosti organizatora, a mogu uticati na integritet i pravilno funkcionisanje ponude – organizator promocije BrazilBet.rs zadržava pravo da poništi sve eventualne dobitke proistekle iz igre u kojoj se sumnja na zloupotrebu.