SAMBA IGRA DANA
BrazilBet slot turniri su spremni! Zaigraj SAMBA igru dana i osvoji lepe nagrade svake nedelje. BrazilBet vam je spremio nagradne turnire sa vašim omiljenim igrama. Igrajte, takmičite se sa drugim igračima i budite među dobitnicima vrednih nagrada!
Pravila i uslovi promocije:

1. Promocija "SAMBA IGRA DANA" počinje 25.08.2023 u 18:00 i traje do 27.08.2023. do 23:59.

2. Na promociji u datom periodu nalaze se slot igre : RESPIN JOKER, BOOK OF SECRETS, JOKER 40 - Synot.

3. Pravo učešća imaju svi igrači registrovani na brazilbet.rs.

4. Minimalna vrednost odigranog spina iznosi 10 RSD.

5. Igrači se rangiraju prema broju odigranih spinova (transakcija) u igrama koje učestvuju u turniru, od najvećeg ka najmanjem.

6. Nagradnii fond 10.000 RSD. Prvih 10 na rang listi dobijaju FREEBET u iznosu od 1.000 RSD, koji se može koristiti za sve igre na sajtu brazilbet.rs u roku od 7 dana od trenutka osvajanja.

7. Rang lista je dostupna na stranici “Turniri”, na sajtu BrazilBet.

8. Na promociju “SAMBA IGRA DANA” primenjuju se sva važeća opšta pravila i uslovi BrazilBet kladionice.

9. BrazilBet kao organizator zadržava pravo da u svakom trenutku, bez prethodne najave, privremeno ili u potpunosti prekine ili promeni aktuelnu promociju u celini ili jednim delom.

10. U slučaju sumnji na prevaru, zloupotrebu pravila aktuelne promocije ili tehničkih problema, kao i faktora koji su van nadležnosti organizatora, a mogu uticati na integritet i pravilno funkcionisanje promocije – organizator zadržava pravo da oduzme bonus, kao i sve eventualne dobitke proistekle iz igre u kojoj se sumnja na zloupotrebu pravila, bonusa ili prevare.