Drops & Wins
Velika globalna promocija DROPS & WINS stigla je na BrazilBet.rs! Novčane nagrade tokom celog dana, dovoljan je samo jedan spin za pobedu!
U saradnji sa Pragmatic Play provajderom promocija traje od 26. jula 2023. do 6. marta 2024. godine i SVAKOG MESECA ima fond od 240 MILIONA dinara!

Igre koje učestvuju na promociji DROPS & WINS možete pogledati OVDE.

Promocija obuhvata 8 faza, a svaka traje po 4 nedelje. Pristup turniru i aktivacija promocije počinje kada igrač otvori bilo koju igru iz promocije.

Sve nagrade se isplaćuju odmah, a mogu se osvojiti u vidu keša, spinova ili Multiplier uloga.

Keš nagrade:
- Minimum bet 60 RSD
- Određen iznos keš nagrada - Dnevna kiša nagrada nasumičnim izborom
- Nedeljni turniri: poeni se dodeljuju na osnovu tri izazova: DOBITCI U TOKU IGRE, UZASTOPNE RUNDE BEZ DOBITKA, VELIKI DOBITCI

Multiplier i free spinovi:
- BEZ minimum beta
- Nagrade u vidu multiplier-a dobitnih opklada ili free spinovi
- Dnevna kiša nagrada nasumičnim izborom
- Nedeljni turniri: poeni se dodeljuju na osnovu najvećeg dobitka u jednom spinu

*Multiplier- množenje dobitka na osnovu cifre koju ste dobili


BrazilBet.rs i Pragmatic Play kao organizatori promocije zadržavaju pravo da u svakom trenutku, bez prethodne najave, privremeno ili u potpunosti prekinu ili promene aktuelnu promociju, u celini ili jednim delom.
U slučaju sumnji na prevaru, zloupotrebu pravila aktuelne promocije ili tehničkih problema, kao i faktora koji su van nadležnosti organizatora, a mogu uticati na integritet i pravilno funkcionisanje promocije – organizator promocije BrazilBet.rs zadržava pravo da oduzme date nagrade, kao i sve eventualne dobitke proistekle iz igre u kojoj se sumnja na zloupotrebu pravila promocije, bonusa ili prevare.