CopaBonus
REGISTRUJ SE I UPLATI PRVI DEPOZIT, A BRAZILBET TI POKLANJA JOŠ TOLIKO - DO NEVEROVATNIH 20.000 RSD!
Pravila i uslovi promocije:

1. Promocija “CopaBonus“ je važeća za sve novoregistrovane igrače na brazilbet.rs od 15.05.2023.

2. “CopaBonus“ se sastoji iz Freebet bonusa (FB) koje igrač osvaja nakon uspešne uplate prvog depozita tokom trajanja promocije:

Freebet bonus – predstavlja iznos besplatnih opklada (uloga) i dodeljuje se igraču odmah nakon uspešne uplate depozita. Freebet bonus dodeljen u okviru promocije je inicijalno “zaključan“. Ulozima za pravi novac igrač stiče uslov za “otključavanje” Freebet bonusa. “Otključan” Freebet bonus je moguće iskoristiti kao ulog u sportskom klađenju i slot igrama. Dobitak proistekao iz uloga ostvarenih Freebet bonusom se prebacuje na keš nalog i moguće ga je isplatiti.

- Kako funkcioniše klađenje sa Freebet-om?
Primer: Nakon što ste otključali svoj Freebet (FB), odigrali ste tiket za 1000 FB, jednim parom i kvotom 1.50. Ukoliko je tiket dobitan Vama se na keš račun prebacuje UKUPAN DOBITAK - FB ULOG. Dobitak je 1000 x 1.50 = 1500, znači na Vaš keš račun biće prebačeno 1500 - 1000FB = 500 RSD.

3. Uplatom prvog depozita igrač kroz “CopaBonus“ ostvaruje 100% iznosa od 1. depozita do maksimalnih 20.000 RSD u FB.

4. Minimalni iznos depozita kojim se igrač kvalifikuje za Paket dobrodošlice iznosi 500 RSD i primenjuje se na sve depozite uplaćene putem tekućeg računa (e-bankinga) i depozite uplaćene u BrazilBet poslovnicama.

5. Freebet bonus služi isključivo za igru (sportsko klađenje, slot igre, virtuelne i live igre) i nije ih moguće isplatiti niti direktno zameniti za novac.

6. Ulozima za pravi novac igrač stiče uslov za “otključavanje“ Freebet bonusa.

“Otključavanju” Freebet bonusa doprinose ulozi ostvareni kroz:

Sportsko klađenje

* Za “otključavanje” Freebet bonusa kroz sportsko klađenje neophodno je da igrač plasira (izvrti) iznos dodeljenog Freebet bonusa kroz uloge na tiketima koji ispunjavaju uslov promocije.

• Za otključavanje bonusa na 1. depozit – 5X iznos dodeljenog bonusa.
• Učestvuju tiketi sa minimum pet događaja i pojedinačnom kvotom od 1.50.

Slot igre

• Za otključavanje bonusa kroz slot igre, neophodno je da igrač plasira (izvrti) 30x iznos dodeljenog bonusa.

Mešovitu igru (sportsko klađenje i slot igre) – pri čemu se progres otključavanja Freebet bonusa računa proporcionalno igri koju je igrač ostvario u kategorijama sportskog klađenja i slot igara.

7. Ulozi ostvareni na virtuelnim igrama (Elbet, ExeBet, Golden Race) ne doprinose “otključavanju” bonusa.

8. Proces “otključavanja” Freebet bonusa igrač može pratiti pod “Profil” na svom BrazilBet nalogu.

9. Od trenutka dodeljivanja Freebet bonusa igrač ima period od 30 dana da “otključa” dodeljeni bonus. Ukoliko igrač ne “otključa” Freebet bonus u ovom periodu – igrač gubi pravo na bonus.

10. Na promociju “CopaBonus” se primenjuju sva važeća opšta pravila i uslovi BrazilBet kladionice.

11. BrazilBet kao organizator zadržava pravo da u svakom trenutku, bez prethodne najave, privremeno ili u potpunosti prekine ili promeni aktuelnu promociju u celini ili jednim delom.

12. Promocija je ograničena na jednu osobu, jednu e-mail adresu i jednu IP adresu.

13. U slučaju sumnji na prevaru, zloupotrebu pravila aktuelne promocije ili tehničkih problema, kao i faktora koji su van nadležnosti organizatora, a mogu uticati na integritet i pravilno funkcionisanje promocije – organizator zadržava pravo da oduzme bonus, kao i sve eventualne dobitke proistekle iz igre u kojoj se sumnja na zloupotrebu pravila, bonusa ili prevare.