8. MART U BRAZILU
DAME IMAJU PREDNOST, ALI NI MUŠKARCE NE ZABORAVLJAMO! REGISTRUJTE SE 6. I 7. MARTA I OSMOG MARTA DOBIJATE 1.000RSD BESPLATNIH SPINOVA BEZ USLOVA!
U Brazilu svi dobijaju! Osmog marta poklanjamo freespinove svim novoregistrovanim igračima!


Pravila promocije:

1. Promocija „8. MART U BRAZILU“ traje od 6.3. u 00:00, do 7.3. u 23:59.

2. Promocija se odnosi na SVE novoregstrovane igrače na BRAZILbet.rs u datom periodu. Da biste dobili poklon, potrebno je da Vaš nalog bude verifikovan.

3. Novoregistrovanim igračima i igračicama (6.3. i 7.3.), koji svoj nalog verifikuju najkasnije do 8.3. do 23:59, poklon - 100 spinova po 10 rsd za igru Wonderheart (Amusnet Interactive), biće dodeljen 9.3.

4. Sve pomenute dobitnice (i dobitnici) poklona na svom BRAZILbet.rs profilu dobiće notifikaciju - poklon koji je potrebno aktivirati. Uputstvo za aktivaciju poklona možete pročitati OVDE.

5. BrazilBet.rs kao organizator zadržava pravo da u svakom trenutku, bez prethodne najave, privremeno ili u potpunosti prekine ili promeni aktuelnu promociju u celini ili jednim delom.

6.. Dozvoljen je jedan poklon po osobi, domaćinstvu, fizičkoj i IP adresi, kao i uređaju.

7. U slučaju sumnji na prevaru, zloupotrebu pravila aktuelne promocije ili tehničkih problema, kao i faktora koji su van nadležnosti organizatora, a mogu uticati na integritet i pravilno funkcionisanje promocije – organizator zadržava pravo da oduzme bonus, kao i sve eventualne dobitke proistekle iz igre u kojoj se sumnja na zloupotrebu pravila promocije ili prevare.