UZMI 50 SPINOVA SVAKI DAN!
Od 1. do 10. juna svaki dan uplati depozit i osvoji 50 besplatnih spinova za igru Gates of Olympus 1000!
Pravila i uslovi promocije:

1. Promocija traje svakog dana od 01.06. u 00:01 do 10.06. u 23:59. Svi igrači registrovani na www.brazilbet.rs imaju pravo učešća u promociji.

2. Da bi ostvario pravo na 50 besplatnih spinova, potrebno je da u navedenom periodu u jednom danu uplatite depozit od minimum 5.000 RSD ukupno. Promocija se odnosi na svaki dan u navedenom periodu odvojeno, odnosno na prvih uplaćenih 5.000 RSD ukupno u toku jednog dana.

3. Deponovana sredstva (minimum 5.000 RSD) potrebno je uložiti (”izvrteti”) na bilo kojoj slot igri provajdera PRAGMATIC PLAY. Minimalni ulog za spin je 50 RSD. Računaju se samo spinovi odigrani za pravi novac (ulozi ostvareni freebet sredstvima ne doprinose rezultatu).

4. Kada su ispunjenjeni navedeni uslovi, besplatni spinovi za igru Gates of Olympus 1000 biće dodeljeni sutradan, u 10:00.

5. Brazil Bet kao organizator zadržava pravo da u svakom trenutku, bez prethodne najave, privremeno ili u potpunosti prekine ili promeni aktuelnu promociju u celini ili jednim delom.

6. U slučaju sumnji na prevaru, zloupotrebu pravila aktuelne promocije ili tehničkih problema, kao i faktora koji su van nadležnosti organizatora, a mogu uticati na integritet i pravilno funkcionisanje promocije – organizator zadržava pravo da oduzme bonus, kao i sve eventualne dobitke proistekle iz igre u kojoj se sumnja na zloupotrebu pravila, bonusa ili prevare.